Cursus in de kraamperiode

Het fijnst is om deze technieken al leren tijdens je zwangerschap. Dit doen we dan met een pop. Het voordeel hiervan is, is dat je gelijk na de geboorte kunt starten met de massage.
Ook leer je een aantal massage technieken om je baby in de buik al te masseren. Als je je baby door je buik heen masseert leg je meteen een belangrijke basis voor jullie band. Daarnaast zul je zien dat het een enorm ontspannen moment voor je zal zijn. Die kun je vast en zeker goed kunt gebruiken als het allemaal wat zwaarder begint te worden. Bovendien kom je ook alvast in het ritme van het masseren en kan jouw baby er ook alvast aan wennen.
Ook kun je in de kraamperiode de technieken leren. Het voordeel daarvan is, is dat je het gelijk kunt toepassen op je baby.

In één les van 60-90 minuten kun je alle technieken leren. Instructiekaarten met alle technieken zit bij de cursus in begrepen. 

Wil je de technieken leren tijdens de zwangerschap dan kan dat in mijn praktijk of bij jou thuis. De technieken leren in de kraamperiode wordt altijd bij jou thuis gegeven. Er wordt dan 0,23 cent per kilometer in rekening gebracht. 

Cursus Shantala 
Tijdens de cursus Shantala Babymassage leer je om je eigen baby te masseren en je leert de lichaamstaal (beter) kennen van je kindje. Het is echt even een momentje puur en alleen voor jou en je baby in een rustige en ontspannen sfeer.
Na de massage die maximaal een half uur duurt komen er ook andere onderwerpen aan bod zoals: Draag- en tiltechnieken, aromatherpaie, het nut van een draagdoek,  huilen, slapen, darmkrampjes,  Baby-gym, Kindermassage, Ouder&Kindgym en motorische ontwikkeling. Dit kan naar jouw wensen worden ingevuld onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bij de babymassage cursus ontvang je een flesje massageolie en een cursusmap met alle technieken erin voor thuis. 

Privé cursus
Tijdens de privé cursus is alle aandacht puur voor jou en jou baby.

Deze cursus bestaat uit 3 lessen van 60-90 minuten. Het daadwerkelijke masseren zal niet langer dan een half uur zijn, maar zo kunnen we soepel omgaan met de wensen van de baby (wakker worden, even voeden, knuffelen, in slaap vallen enzovoorts) en is er zeker genoeg tijd om de extra onderwerpen te behandelen.

De privécursus kan in mijn praktijk of jou thuis gegeven worden. De kosten zijn 0,23 cent per kilometer.

Groepscursus
Ook is het mogelijk een groepscursus te volgen. Deze groepscursus kan bestaan uit een groepje vrienden of bekenden of een door mij samengesteld groepje. De groep bestaat uit maximaal vier baby’s met één ouder, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Stel jij zelf een groep (minimaal drie baby’s) samen dan betaal jij slechts € 60,00 voor de babymassage cursus. 
Deze cursus bestaat in uit 4 lessen van 90-120 minuten. Het daadwerkelijke masseren zal niet langer dan een half uur zijn, maar zo kunnen we soepel omgaan met de wensen van de baby (wakker worden, even voeden, knuffelen, in slaap vallen enzovoort) en is er zeker genoeg tijd om de extra onderwerpen te behandelen. Aan het einde gaan we gezellig even nazitten met een kopje koffie of thee. 

De groepscursus kan bij mij, Oude Dijk 4, 9988TB Usquert (Groningen) of jou thuis gegeven worden. 

Workshop Kindermassage
Lijkt het je leuk om zelf te leren hoe je moet masseren volg dan de workshop kindermassage. In 2 avonden leer je hoe je hoofd, buik, rug en voeten moet masseren. Ook leer je verschillende spelmassages. Naast een theoretische gedeelte leer je de massage technieken toe te passen op mede cursisten natuurlijk ontvang je ook een massage. Je zult ervaren hoe fijn dat is!
Kijk in agenda wanneer er weer een workshop start. Minimale deelname vier personen. Erg leuk om samen te doen met je moeder, dochter of vriendin.