Mijn naam is Marian Bakker-Jansen, getrouwd en moeder van twee fantastische (volwassen) kinderen.

Januari 2018 ben ik gestart met Van Baby tot Kleuter. Op dat moment gaf ik al ruim 10 jaar beweeglessen aan peuters en kleuters bij GAV Unitas in Usquert. Binnen de lessen kwamen regelmatig ouders met babybroertjes en zusjes. Het leek me erg leuk om ook iets voor deze doelgroep te betekenen. Daarom heb ik de opleiding tot docent babymassage en babyyoga “plezier voor 2” gevolgd. Een mooie aanvulling op de lessen die ik al gaf. 

Naast docent babymassage heb ik me extra geschoold in babykwaaltjes  en energetische babymassage technieken, intu├»tie en spirtualiteit, Babymassage in de kraamperiode en het intensiveren van de hechting.
Het is erg bijzonder en mooi dat je door eenvoudige oefeningen en massages babykwaaltjes zoals darmkrampjes, overstrekken, slecht slapen, veel huilen of voorkeurshouding kunt verlichten. 

Door de positieve ervaring van babymassage ben ik me verder gaan verdiepen en heb de volgende cursussen gevolgd: Voor kinderen, kindermassage 2-15 jaar, voetreflexmassage voor baby & kind. Voor  volwassenen, Ontspannings-, Zwangerschaps-, Rebozo-, Hotstone-, Tuina-, Bindweefsel-, Lomi Lomi -, Cuppingmassage en Klachtbehandeling.  

Inmiddels is het niet meer Van Baby tot Kleuter maar kunnen ook volwassenen bij me terecht voor verschillende massages. Wilt u meer informatie over Wellness en Zwangerschapsmassage dan verwijs ik u graag door naar http://www.massagepraktijkhethogeland.nl

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Daarom geeft ik mijn workshops en cursussen individueel of in kleine groepjes. 

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen